Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Αλόννησος / Ασφάλες πόσιμο νερό για όλους!

Μετά από πολλά χρόνια οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αλοννήσου θα μπορούν να πίνουν πλέον νερό από τις βρύσες, χάρη το έργο της αφαλάτωσης που εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης 
«η όλη διαδικασία που κράτησε σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια ήταν επίπονη, έγινε με πλήρη διαφάνεια, προσπαθήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, μεγάλη γραφειοκρατία, αλλά φτάσαμε στο τέλος».
Η σύμβαση είναι διετής και υπογράφηκε με την εταιρία SYCHEM έπειτα από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό. 


Η μονάδα αφαλάτωσης της Αλοννήσου δυναμικότητας παραγωγής 600 κυβικών μέτρων πόσιμου νερού ανά ημέρα, χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αφαλάτωσης έχοντας εξελιγμένο σχεδιασμό, ώστε να είναι φιλική προς το περιβάλλον και η κατασκευή και η λειτουργία της μονάδας έχει γίνει με αυτοχρηματοδότηση.
Στην ομιλία του ο κ. Βαφίνης ευχαρίστησε  όλα τα στελέχη του Δήμου που εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής της σύμβασης και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Κώστα Σίδα και Νίκο Αναγνώστου, την κα Ηλιάνα Παπαμίχου και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Σποράδων κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, η κυρία Δωροθέα Κολυνδρίνη Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, ο Πρόεδρος της αναδόχου εταιρίας κ. Αλέξανδρος Υφαντής και πολλοί προσκεκλημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.