Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Έτοιμο κατά 96% το νέο ελαιοτριβείο / "Αγκάθι" το νερό

Εκλογές στις 5 Ιουνίου για νέο Δ.Σ.
Πραγματοποιήθηκε, αφού υπήρξε απαρτία, η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου και προκηρύχθηκαν εκλογές για την Κυριακή 5 Ιουνίου. Στον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. ο πρόεδρος Γιάννης Τραχανάς μίλησε στα μέλη του Συνεταιρισμού για τις προσπάθειες που έγιναν και τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν μέχρι να φθάσουμε στην κατασκευή του νέου εργοστασίου, το οποίο «έχει ολοκληρωθεί κατά 96%, φθάσαμε στο τέλος, αλλά χρειάζεται ακόμα προσπάθεια», όπως χαρακτηριστηκά είπε.
Χωρίς ύδρευση
«Ένα από τα προβλήματα που παραμένουν, είναι “κολλημένο” και θα δημιουργήσει αύξηση στο εκθλιπτικό δικαίωμα είναι η παροχή νερού. Όταν γινόταν η αξιολόγηση για την αγορά οικοπέδου το 2009, ο τότε και νυν Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης είχε υποσχεθεί ότι το νερό στο εργοστάσιο θα το φέρουν δωρεάν.
Μετά από οχλήσεις μας και στην δημοτική αρχή του κ. Μιχελή και στην τωρινή, δεν υλοποιήθηκε η υπόσχεση… Τον Συνεταιρισμό και η δημοτική αρχή του κ. Μιχελή και του κ. Βασιλούδη, τον είδαν με “άλλο μάτι”, τον θεώρησαν και τον θεωρούν ιδιωτικό… Κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, ο Συνεταιρισμός είναι, μετά τον Δήμο, ο δεύτερος φορέας του νησιού, υπάρχει για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και στόχος του είναι να βοηθήσει το νησί… Δυστυχώς τον Συνεταιρισμό τον αντιμετωπίζουν σαν ατομική επιχείρηση…» είπε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού σε μια παρένθεση του απολογισμού του.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη Συνέλευση ο Συνεταιρισμός προσφέρθηκε να αναλάβει, με δικά του χρήματα και υπό την επίβλεψη της ΔΕΥΑ, το έργο της μεταφοράς του νερού στο εργοστάσιο με κόστος 25.000€, με την ΔΕΥΑ να αρνείται κάτι τέτοιο, βγάζοντας μια “λυπητερή” κόστους μεταφοράς που αγγίζει το ποσόν των 80.000€.

Το θέμα αναμένεται να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης και εκεί θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει και ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.