Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Δημοσιογράφοι αυστριακών μέσων ενημέρωσης στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Αυστρία, την αεροπορική εταιρεία Flyniki και φορείς της Μαγνησίας, πρόκειται να διοργανώσουν το διάστημα 10 -13 Μάιου, επαγγελματικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης δημοσιογράφων αυστριακών μέσων ενημέρωσης στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η ομάδα των δημοσιογράφων που αποτελείται από εκπροσώπους των κυριότερων ημερήσιων εφημερίδων και επαγγελματικών τουριστικών εντύπων της Αυστρίας θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τις φυσικές ομορφιές της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, τις ξενοδοχειακές υποδομές, τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στα νησιά και κατ’αναλογία να προβάλουν και να διαφημίσουν τα απαράμιλλης ομορφιάς μέρη της νησιωτικής Μαγνησίας.

Οι δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν από στελέχη του τμήματος εμπορίου και τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων που έχουν επιμεληθεί το πρόγραμμα φιλοξενίας τους και θα συνοδεύονται από εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Flyniki και του γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.