Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Bόρειες Σποράδες / Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα και αύριο / Άνεμοι ως 9 bf

Αναστέλλεται κάθε εργασία καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών στην ύπαιθρο καθώς επίσης και κάθε περίπτωση χρήσης φωτιάς σε εξωτερικό χώρο

Μετά τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για θυελλώδεις ανέμους από σήμερα το απόγευμα, οι οποίοι αύριο θα φθάσουν και τα 9(!) μποφόρ, με ισχυρές ριπές ανέμου στην ξηρά και σε συνδυασμό με τα χαμηλά επίπεδα υγρασίας και την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί είναι μεγάλος.

Για τον λόγο αυτό ο Προϊστάμενος Π.Κ Σκοπέλου πυραγός Ευάγγελος Καραμήντζας ενημέρωσε την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ταυτόχρονα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ευάγγελος Καραμήντζας
Πυραγός
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής Υπηρεσίας αλλά και πολλών πηγών του διαδικτύου σχετικά με την πρόγνωση του καιρού, από σήμερα Μ. Δευτέρα 25/4/2016 μέχρι και την Μ. Τρίτη 26/4/2016 στην περιοχή μας θα πνέουν ισχυροί άνεμοι μέχρι και 9 bf.

Παρακαλώ όπως ανασταλεί άμεσα κάθε εργασία καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών στην ύπαιθρο καθώς επίσης και κάθε περίπτωση χρήσης φωτιάς σε εξωτερικό χώρο για το παραπάνω διάστημα.

Ο Προϊστάμενος Π.Κ Σκοπέλου

Καραμήντζας Κ. Ευάγγελος
Πυραγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.