Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Βόρειες Σποράδες / Το ΥΠΕΣ ζητά την εύρεση κατάλληλων χώρων για την στέγαση προσφύγων

H  «Αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων» είναι ένα θέμα  για το οποίο ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης θα ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους, στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ., μετά από έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο έφθασε στον Δήμο Σκοπέλου με e-mail, στις 16 Μαρτίου.

Το ΥΠΕΣ ζητά απο τις Περιφέρειες και τους Δήμους να υποδείξουν άμεσα μέρη, τα οποία βρίσκονται στην δικαιοδοσία τους και είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν προσωρινά τους πρόσφυγες.

Προϋπόθεση, σύμφωνα με το έγραφο, είναι οι χώροι που θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες να βρίσκονται κοντά στις πόλεις και στους αστικούς ιστούς, έτσι ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση με δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρισμού αλλά και να υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των φιλοξενούμενων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το έγγραφο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.