Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Βόλος / Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών του Βόλου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνει για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ.
Καλούμε ιδιαίτερα όλους εκείνους που προβληματίζονται από την επιδείνωση της θέσης τους, παρά τις προεκλογικές αυταπάτες που πρόθυμα μοίραζε ο ΣΥΡΙΖΑ με το δόλωμα της λεγόμενης αριστερής κυβέρνησης, να ακούσουν από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ. Να πάρουν υπόψη ότι το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε στις εκτιμήσεις του και ότι μπορούν να ακουμπήσουν στις τωρινές επεξεργασίες του σε σχέση με τις διεθνείς, τις εσωτερικές, τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Η επίθεση κυβέρνησης – βιομηχάνων – Ε.Ε. στα δικαιώματα με το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, το προσφυγικό, η όξυνση των ανταγωνισμών στην περιοχή ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα, η νέα επίθεση στα εργοστάσια της περιοχής μας, απαιτούν το δυνάμωμα της πάλης του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει ο λαός πιο δυνατός μέσα από τους σημερινούς αγώνες.

Η συγκέντρωση θα γίνει την
Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου
με ομιλητή τον Γιώργο Χαρίτο,
γραμματέα της Ε.Π. Θεσσαλίας και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.