Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Σκόπελος / Επισκευές και καλωπισμός του Κέντρου Υγείας με χρήματα φίλων του νησιού και εθελοντική δουλειά

Μετά από την καταστροφική πλημμύρα του περασμένου Σεπτεμβρίου το “The Skopelos Foundation for the Arts” συγκέντρωσε χρήματα από πολλούς ανθρώπους, οι περισσότεροι των οποίων ήταν φίλοι του νησιού που μένουν στο εξωτερικό, για να βοηθηθούν οικογένειες, που υπέστησαν τις περισσότερες ζημιές και είχαν ανάγκη. Μέρος αυτών των χρημάτων διατέθηκαν πρόσφατα και για επισκευές στο Κέντρο Υγείας.

Έτσι με τα χρήματα αυτά και με βοήθεια της διεύθυνσης του καταστήματος BestShop, που έδωσε τα υλικά με σημαντικές εκπτώσεις, του Βαγγέλη Κορέντη, που δούλεψε ακούραστα για να στεγανοποιηθεί η οροφή, που έσταζε και να βαφτούν οι επί πολλά χρόνια άβαφτοι τοίχοι και της Κατερίνας Σύρου, που πρόσφερε εθελοντική δουλειά για να ράψει και να κρεμάσει τις κουρτίνες, τα χρήματα που έδωσαν οι φίλοι της Σκοπέλου έπιασαν τόπο.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Γιώργος Τριανταφύλλου ευχαριστεί θερμά το The Skopelos Foundation for the Arts, τους φίλους του νησιού που πρόσφεραν χρήματα, τη διεύθυνση του BestShop, καθώς και τον Βαγγέλη Κορέντη και την Κατερίνα Σύρου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.