Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Σκόπελος / Επικίνδυνος για οδηγούς και πεζούς κεντρικός εμπορικός δρόμος

Χωρίς σήμανση και στις δύο εισόδους

Οι τρύπες κατά μήκος του δρόμου έχουν
σκεπαστεί με φελιζόλ..!
Κεντρικός και πολυσύχναστος δρόμος στο κέντρο της Σκοπέλου παραμένει για δύο μήνες(!) “εργοτάξιο”, χωρίς την ανάλογη σήμανση, βάζοντας σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς, που είναι αναγκασμένοι να περάσουν από εκεί, αφού βρίσκονται πολλά καταστήματα, τα οποία θέλουν να επισκεφθούν, αλλά και οι κάτοικοι να φθάνουν στις οικίες τους.

Χθες κυρία, φορτωμένη με ψώνια από το σούπερ μάρκετ, πάτησε φελιζόλ, με το οποίο έχουν καλυφθεί οι τρύπες και στάθηκε τυχερή, αφού από την πτώση της στο έδαφος βγήκε από την τρύπα μόνο με γδαρσίματα…
Χωρίς σήμανση επικινδυνότητας ο δρόμος!
Το “έργο” έχει σταματήσει από τις 15 Ιανουαρίου [λένε ότι φταίει η Περιφέρεια, άλλοι ο εργολάβος και κάποιοι οι μετανάστες(!) γιατί τα χρήματα πήγαν εκεί] και την ερχόμενη Τρίτη συμπληρώνονται δύο μήνες στασιμότητας, για άγνωστο λόγο, αφού υπάρχουν οι πιστώσεις και το έργο είναι δημοπρατημένο με προϋπολογισμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Προχειρότητα δύο μηνών
Απορίας άξιο είναι το ότι οι όποιοι “υπεύθυνοι” δεν φοβούνται τις μηνύσεις από τους πολίτες, που τυχόν τραυματιστούν, ή από τους καταστηματάρχες για διαφυγόντα κέρδη και ακόμη μεγαλύτερη απορία δημιουργεί η απάθεια της κοινωνίας για τέτοιες και παρόμοιες καταστάσεις.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.