Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Στην έκθεση GREKLAND PANORAMA ο Δήμος Αλοννήσου

Στην τουριστική έκθεση Grekland Panorama 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το σαββατοκύριακο 12-14 Φεβρουαρίου, συμμετείχε και φέτος ο Δήμος Αλοννήσου.

Η έκθεση Grekland Panorama πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με την υποστήριξη των ισχυρότερων παραγόντων της σκανδιναβικής ταξιδιωτικής αγοράς. Η έκθεση, η οποία αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και την Κύπρο, έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται στη σουηδική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια και δέχεται χιλιάδες επισκέπτες. 

Η Αλόννησος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έδωσε δυναμικά το παρόν στη σκανδιναβική αγορά με εντυπωσιακό...
περίπτερο διακοσμημένο με τα πανέμορφα τοπία του νησιού, ανάμεσα στα περίπτερα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του γειτονικού Δήμου Σκιάθου.

Πλήθος ενδιαφερομένων επισκέφθηκαν το περίπτερο, όπου ενημερώθηκαν όχι μόνο για τις ομορφιές του νησιού αλλά και για τις δραστηριότητες που προσφέρει, καθώς έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον τόσο για τις περιπατητικές διαδρομές όσο και για τις καταδύσεις. Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά Αλοννήσου παίρνοντας έτσι μία γεύση από τη γαστρονομία του νησιού.


Ο Δήμος Αλοννήσου εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κική Αναγνώστου, με τη συνδρομή εθελοντών-φίλων του νησιού που διαμένουν στην Στοκχόλμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.