Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΡΤ Βόλου συναντά φίλους και ακροατές σε ένα από τα πιο παλιά μουσικά στέκια το café Santan

Οι εποχές που βιώνουμε και ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες και  με πολλά και προβλήματα. Η διέξοδος, πολλές φορές βρίσκεται σε απλά και όμορφα πράγματα. Η μουσική είναι μια από αυτές. Έτσι οι άνθρωποι της ΕΡΤ Βόλου σκέφθηκαν να βρεθούν με φίλους και ακροατές, σε ένα από τα πιο παλιά μουσικά στέκια του Βόλου, το café Santan (Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος), με live μουσική από το τοπικό συγκρότημα “jacks”. Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσικές επιλογές από τον αλληλέγγυο μουσικό παραγωγό της ΕΡΤ Βόλου και dj  Δημήτρη Σιαφάκα.

Συνεχίζοντας, όμως, την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, η ΕΡΤ Βόλου, προσπαθεί να συγκεντρώσει παπούτσια για τους συνανθρώπους μας που διαβαίνουν το δρόμο της σκληρής  πορείας τους προς την ελευθερία, μέσα από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έτσι και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, θα συγκεντρώσουμε ανδρικά και γυναικεία παπούτσια από 37 νούμερο και πάνω.

Η ανάγκη για την συνάντηση αυτή στο πλαίσιο της φιλίας, της γνωριμίας και της αλληλεγγύης θα αποδώσει με την συμμετοχή όλων. 

Και όπως λέμε στο ραδιόφωνο “καλώς να ορίσετε στην παρέα μας”

Οι “ Jacks” είναι:

Βεατρίκη Βρύση: Φωνή Ντέφι

Ανθή Τσιρογιάννη: Φωνή, Πλήκτρα

Δημήτρης Λεφάκης: Κιθάρα

Κώστας Αγγελόπουλος: Μπάσσο

Αλέξανδρος Κλημεντόπουλος: Ντραμς


Οι “Jacks” δημιουργήθηκαν το 2006 στο Βόλο. Οι  επιρροές είναι η μουσική της
 δεκαετίας του ‘60, του πρώιμου πανκ και του rock n roll στην πρώτη του
 ηλικία με σταγόνες soul.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.