Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη / Μαζική πορεία του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό

Στο Άγαλμα του Βενιζέλου ολοκληρώθηκε η μαζική και μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, ενάντια στη νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό.
MOTION TEAM /ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
Στην κεφαλή της πορείας, που ξεκίνησε από το ΙΚΑ Αριστοτέλους, στο κεντρικό πανό του ΠΑΜΕ αναγραφόταν: «Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική. Να πληρώσει η πλουτοκρατία».

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν: «Με αίμα έχει γίνει η Ασφάλιση. Δεν είναι για παζάρια και για διάλυση».

Νωρίτερα στη συγκέντρωση στο ΙΚΑ Αριστοτέλους μίλησαν ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, η Νόπη Μουστακίδου, πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στον «Αρβανιτίδη» που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, καθώς και ο Δημήτρης Κιουμουσίδης από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν συνδικάτα, σωματεία, μαζικοί φορείς, Λαϊκές Επιτροπές με τα πανό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.