Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πληρωμή Δικαιούχων της Δράσης «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους της Δράσης 3.1
«Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»
ότι από την Δευτέρα 04/01/2016 θα βρίσκονται αναρτημένες οι καταστάσεις πληρωμής Δικαιούχων και Απορριπτόμενων για το 1ο έτος εφαρμογής (2013) στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο.

Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε τριάντα επτά (37) στους οποίους θα καταβληθεί συνολικό ποσό ενισχύσεων 283.587,57 Ευρώ για το συγκεκριμένο έτος εφαρμογής.

Για τους απορριπτόμενους η περίοδος υποβολής των ενστάσεων και πρωτοκόλλησης αυτών ορίζεται αποκλειστικά  εντός του πενθημέρου από 05/01/2016 έως και 12/01/2016. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Διοικητήριο. (Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.