Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Βορείων Σποράδων

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Βορείων Σποράδων Νικ. Πλωμαρίτη, έστειλε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, θέλοντας να τους ευχαριστήσει και δημόσια για το έκδηλο ενδιαφέρον που επέδειξαν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της χιονόπτωσης στη Σκόπελο.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω προσωπικά και δημόσια για το έκδηλο ενδιαφέρον που επιδείξατε όσον αφορά  στην αντιμετώπιση των συνεπειών της χιονόπτωσης στο νησί μας και είχε ως αποτέλεσμα την άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική  παρέμβαση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αποχιονισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου.


Είναι ακόμα μια απόδειξη της αγαστής συνεργασίας μας, η οποία πιστεύω ότι θα   συνεχιστεί  σε όλα τα ζητήματα  που μας απασχολούν και θα αποβεί καρποφόρα και επωφελής για  τους πολίτες του  Δήμου Σκοπέλου.


Με εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Σκοπέλου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.