Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αλόννησος / Κοπή «θαλάσσιας» πίτας του ΜΟΦΣ

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος είναι συντονιστής της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών, έκοψε την πίτα του ΜΟΦΣ, για λόγους συμβολικούς, στο Δημαρχιακό μέγαρο Αλοννήσου. 
Παρευρέθησαν οι κυβερνήτες και τα πληρώματα της 16 μελούς χειμερινής εξόρμησης 4 σκαφών του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, ο Αντιδήμαρχος Αλοννήσου κ. Άγγελος Αργυρίου, Δημοτικοί σύμβουλοι - εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δήμου Αλοννήσου και πολλοί εθελοντές – μέλη της οργανωτικής επιτροπής της 11ης Πανελλήνιας που διαμένουν στην Αλόννησο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του επισήμου συνοπτικού video της περσινής ιατρικής και εκπαιδευτικής αποστολής «ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015», του video με τον Ύμνο του ΜΟΦΣ και με την παράδοση του διπλού cd-dvd ΑΛΜΑΝΑΚ σε αντιπροσωπευτικά στελέχη της Αλοννήσου, μαζί με ένα συλλεκτικό μπλουζάκι - «γέφυρα» που έχει τα λογότυπα ΛΕΡΟΣ 2015 και ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2016.

Ακολούθησε το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης της οργανωτικής επιτροπής. Αρχικά ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανάληψης της διοργάνωσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Καρτσιώτης – Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης, παρουσίασε αναλυτικά:

Τον πλήρη φάκελλο υποψηφιότητας ΜΟΦΣ – ΔΑ, βάσει του οποίου οι 14 όμιλοι της Ελλάδας αποφάσισαν την 18-10-2015 την ανάθεση της διοργάνωσης στον ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου.

Τις επιμέρους δράσεις

Τον οδικό χάρτη με τους σημαντικούς χρονικούς σταθμούς της προετοιμασίας της διοργάνωσης

Το πρόγραμμα ενημέρωσης ομίλων και κυβερνητών για την 11η Πανελλήνια (περιλαμβάνει εστιασμένες επιτόπιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα και συμετοχή σε Ναυτικές εκθέσεις στην Αθήνα)

Το οργανόγραμα της διοργάνωσης με την επιμερισμό των καθηκόντων
Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με σύσκεψη αποτίμησης των ενεργειών προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας, στην οποία διαπιστώθηκε ότι όλα βαίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος. Στη συνέχεια μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και οι υπεύθυνοι αγκυροβολίου, συνεργάστηκαν επιτόπου με τον Πρόεδο και τα μέλη του λιμενικού ταμείου Αλοννήσου και οριοθέτησαν τις 120 θέσεις αγκυροβολίου στο λιμάνι στο Πατητήρι.

Ακολούθησε ξενάγηση στο λιμάνι Βότση από το Δήμαρχο Αλοννήσου. Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών και η δυνατότητα αξιοποίησης επιπλέον 60+θέσεων αγκυροβολίου, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Σημειώνεται ότι το λιμάνι Βότση απέχει μόλις 0,5 ΝΜ από το λιμάνι στο Πατητήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.