Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Σκόπελος / Δόθηκαν οι πρώτες "επιταγές ανακούφισης" από την καμπάνια “Skopelos Needs U” του ΝΙΚΟΣ

«Εμείς ως απλά μέλη ενός σωματείου κάναμε το χρέος μας στο συνάνθρωπό μας. Ώρα να κάνουν το χρέος τους το κοινωνικοπολιτικό κι αυτοί…»
Η καμπάνια θα συνεχιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα με ιδανικό στόχο να μαζευτούν άλλα 11.076,22€ (+ 18.923,78=30.000€) προκειμένου να δοθούν στις επιχειρήσεις, που έπαθαν ανυπολόγιστες ζημιές...
Σε μια μικρή και όσο το δυνατόν διακριτική τελετή, το βράδυ της Παρασκευής  4 Δεκεμβρίου, δόθηκαν στους δικαιούχους πληγέντες, με βάση τη λίστα που δόθηκε από τον Δήμο Σκοπέλου, οι δωροεπιταγές για “λευκές” συσκευές,  προκειμένου να ανακουφίστουν έστω και λίγο όσοι έπαθαν μεγάλες ζημιές μετά την ισχυρή βροχόπτωση.

Αυτά είναι τα πρώτα 10.000€ από το ποσόν των 18.923,78 που συγκεντρώθηκε μέχρι σήμερα και έπεται συνέχεια…

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σκοπέλου καθώς και τα μέλη του ευελπιστούν την κίνηση αυτή, που είναι συμβολική, να ακολουθήσουν και οι άλλες καμπάνιες που έχουν ξεκινήσει για το νησί καθώς και η κρατική αποζημίωση, που θα προσφέρει ουσιαστική ανακούφιση σε όσους έπαθαν μεγάλες καταστροφές, να είναι έγκαιρή και ουσιαστική.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες», αλλά απευθυνόμενος στους “δημόσιους άρχοντες” την Περιφέρεια και το Κράτος, ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Σκούρας, είπε:

«Εμείς ως απλά μέλη ενός σωματείου κάναμε το χρέος μας στο συνάνθρωπό μας. Ώρα να κάνουν το χρέος τους το κοινωνικοπολιτικό κι αυτοί…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.