Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Η Σκιάθος στην ολλανδική αγορά μέσα από τις σελίδες του Griekenland.net

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group, θέλοντας να προωθήσουν το νησί της Σκιάθου στην Ολλανδία, ήρθαν σε επικοινωνία με τον έγκριτο Ολλανδό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού website στην Ολλανδία αποκλειστικά για την Ελλάδα κ. Bas Wanrooij και εξασφάλισαν την δωρεάν αποστολή και δημοσίευση φωτογραφικού υλικού του προορισμού στο website Griekenland.net
Το παραπάνω website είναι το κορυφαίο στην ολλανδική αγορά που προωθεί αποκλειστικά ελληνικούς προορισμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κέρδισε την δεύτερη θέση στο Travvies Travel Website Awards. Τέλος ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε και στα social media (facebook και Twitter) που διαθέτει το Μέσο με πάνω από 25.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας είναι η προβολή του νησιού και η αύξηση της ζήτησης στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες δράσεις ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.