Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήριες επιστολές του Δημάρχου Σκοπέλου

Ευχαριστήριες επιστολές προς την Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS ΑΕ και τον Πλοίαρχο του «ΠΡΩΤΕΑ» κ. Γεώργιο Αντωνίου απέστειλε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης.
Στην πρώτη επιστολή, ο δήμαρχος, αφού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Τράπεζα για την προσφορά-χορηγία και μεταφορά τεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού προς τον Δήμο Σκοπέλου για την κάλυψη των αναγκών του, σημειώνει ανάμεσα στα άλλα:

«Η πραγματικά πολύτιμη συνδρομή σας στην κάλυψη ελλείψεων των υπηρεσιών που εδρεύουν στον Δήμο μας έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το νησί μας, που βρίσκεται σε   κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών. Αντανακλά, βεβαίως, το κύρος του Ομίλου Eurobank στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα αλλά και τα άμεσα αντανακλαστικά του σε ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας. Πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η ελπιδοφόρα συνεργασία και με άλλες δράσεις  σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προώθησης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας επ΄ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας της Σκοπέλου».

Με τη δεύτερη επιστολή του ο κ. Βασιλούδης ευχαριστεί τον Πλοίαρχο Γεώργιο Αντωνίου, για την ευγενική του χειρονομία  να μεταφερθεί δωρεάν ο ανωτέρω εξοπλισμός και  το πλήρωμα του «ΠΡΩΤΕΑ» που ανέλαβε πρόθυμα τη φόρτωση-εκφόρτωση και τοποθέτηση όλου του φορτίου, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους για τη Σκόπελο.

Σημειώνεται ότι τμήμα του εξοπλισμού ενδεχομένως να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες και άλλων υπηρεσιών που εδρεύουν στη Σκόπελο, όπως σχολικές μονάδες, Κέντρο Υγείας κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.