Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Επόπτρια γραμμών χωρίς γραμμές!

Σε πλήρη εγκατάλειψη το δημοτικό στάδιο Σκοπέλου
Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι βοηθός διαιτητή, γνωστή και ως επόπτρια γραμμών (lineswoman) παλαιότερα. Σήμερα έπαιξε στον αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου - Αίαντα Σούρπης (2-1) σε ένα πρωτόγνωρο τερέν, στο οποίο οι γραμμές στον αγωνιστικό χώρο μόλις και μετά βίας διακρίνονταν. Μπρος σε αυτή την κατάσταση και με τον κίνδυνο παρατήρησης από τον διαιτητή έφθασε μερικά λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας υπάλληλος του Δήμου με ψεκαστήρα να διορθώσει τα αδιόρθωτα… Ο ψεκαστήρας ήταν χωρίς χρώμα(!) και το μπεκ βούλωσε..!

Ακολούθησαν διάλογοι του τύπου «η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα» αφού κάποιοι επέμεναν ότι η βαφή των γραμμών είναι δουλειά του Δήμου και άλλοι υποστήριζαν ότι είναι δουλειά του έφορου της ομάδας.

Το πάλαι ποτέ λαμπρόν στάδιο είναι γνωστό ότι είναι παραιτημένο πολλές τετραετίες (γράφω τετραετίες γιατί τις μετρώ με τους δημάρχους που πέρασαν και είναι), αλλά η τωρινή του κατάσταση έχει πιάσει πάτο… Ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος, υδραυλικά που έχουν χαλάσει και τα νερά τρέχουν για ημέρες, κερκίδες που δεν έχουν συντηρηθεί (ούτε μια βούρτσα με ασβέστη δεν έχει περάσει από πάνω τους) πολλά χρόνια, πλήρης η εγκατάλειψη παντού… Ποιος φταίει; Ο ιδιοκτήτης του, που δεν είναι άλλος από τον Δήμο Σκοπέλου, η κοινωνία που πρέπει να πάρει θέση αν θέλει αθλητικούς χώρους ή όχι και η διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου που παραμένει θεατής…

Θα τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.