Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε, για άλλη μια χρονιά με επιτυχία, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.
Η έναρξη της βραδιάς έγινε με το θεατρικό «Οι δώδεκα μήνες». Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ο παλιός χρόνος σύστησε τους βοηθούς του στον καινούριο χρόνο. Έτσι παρουσιάστηκαν οι τέσσερις εποχές με τους δώδεκα μήνες, όλοι με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους. Ο καινούριος χρόνος ευχήθηκε η δική του χρονιά να φέρει τα καλύτερα για όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια οι μεγαλύτεροι μαθητές του ΚΔΑΠ παρουσίασαν το θεατρικό «Τα άτακτα καλικαντζαράκια», ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μας δίδαξε ότι πάντα πρέπει να εκτιμάμε τον κόπο των άλλων και ότι πρέπει να δεχόμαστε όλους, όπως και να’ναι, με τις διάφορες παραξενιές τους στην παρέα μας!
Φέτος η εκδήλωση συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, κατά την οποία τα παιδιά όλου του κόσμου γιορτάζουν και υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους στη ζωή. Οι μαθητές εξέφρασαν τις ευχές τους με το ποίημα «Τα όνειρα μας για τα Παιδιά της Γης» και η γιορτή έκλεισε με το υπέροχο τραγούδι «Καληνύχτα».

Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου.
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια Χρονιά με αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

– Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.