Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Γκολ στη φτώχεια και σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού με τερματοφύλακα του Α.Ο. Σκοπέλου!

Ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Ζαρίφης (φωτό δεξιά) υπεράσπισε την εστία της Εθνικής Αστέγων στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Για την ΑΕΚ που επικράτησε με  6-1 της Εθνικής Αστέγων σκόραραν οι Ανάκογλου (2), Κορδέρο, Βάργκας, Γιαννούτσος και Φαγέ. Το γκολ της Εθνικής Αστέγων σημειώθηκε με πέναλτι του Ταφίλη στο 71’, με τον σκόρερ να γνωρίζει την αποθέωση από όλο το γήπεδο.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης και ο Γιώργος Καραγκούνης.
«Είμαι χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσά μας, απλώς κάποιοι έχουν την τύχη να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Όλοι είμαστε ίσοι», τόνισε στην κάμερα του OTE TV ο Γκουστάβο Πογέτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν: Βούρας, Τζανετόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Ανάκογλου, Βασιλαντωνόπουλος, Κρισάντους

Εθνική Αστέγων: Ζαρίφης, Γουαταρά, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιουγκό, Παπαπαναγής, Αγγελής, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Πριν από την έναρξη του αγώνα αναγνώστηκαν τα μηνύματα των διοργανωτών τα οποία αναφέρουν τα εξής:

«Η Περιφέρεια Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Γιώργος Καραμέρος σας καλωσορίζουν στη σημερινή γιορτή. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι είστε σήμερα εδώ να ζήσουμε μαζί ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ την ΑΕΚ. Τα αστέρια της ομάδας που δέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα της Περιφέρειας. Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Ομάδα Αστέγων.

Τους ανθρώπους που βάζουν με τον πιο μοναδικό τρόπο γκολ στο περιθώριο, γκολ στις δυσκολίες. Σε λίγα λεπτά, ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας. Αγώνας για τη ζωή. Ξεκινάει μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή της αλληλεγγύης και του αθλητισμού».

«Η ΑΕΚ ΠΑΕ σας καλωσορίζει στο αποψινό φιλικό παιχνίδι και ευχαριστεί τόσο την Εθνική ομάδα Αστέγων όσο φυσικά την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και το Ολυμπιακό Στάδιο για την τιμή που μας επεφύλαξαν με τη συμμετοχή μας σε αυτό. Η ΑΕΚ της προσφυγιάς και οι φίλαθλοί της πρωτοπορούν σε τέτοιες δραστηριότητες, που αναδεικνύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου και με μηνύματα εναντίον της φτώχειας αλλά και κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού επιβεβαιώνουν την προέλευση και την ιστορία της ομάδας μας.

Αποτελεί τιμή μας να τεθούμε αντίπαλοι αυτών των παιδιών, που με μία μπάλα στα πόδια δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Υιοθετούμε απόλυτα τη στάση ζωής τους ότι μία μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο! Χειροκροτήστε αυτούς τους αγωνιστές της ζωής και στηρίξτε τους! Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.