Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλες στιγμές για το Θεατρικό Εργαστήρι Αλοννήσου

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκαν οι τέσσερις παραστάσεις του έργου «Η μεγάλη στιγμή» του Αλέκου Λιδωρίκη, που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι της Αλοννήσου. 

Η υπόθεση του έργου αφορούσε το ζήτημα των επιλογών που ανοίγονται μπροστά σε έναν νέο  άνθρωπο στην προσπάθειά του να κατακτήσει την ευτυχία.

Αυτή η Μεγάλη Στιγμή της επιλογής βίου που θα καθορίσει το μέλλον του ήρωα αγγίζει τον καθένα από εμάς, καθώς κάποια στιγμή στη ζωή μας όλοι κληθήκαμε να διαλέξουμε αυτό που είμαστε σήμερα. Τι συμβαίνει όμως όταν η ευτυχία αποδεικνύεται χίμαιρα;


Οι θεατές υποδέχτηκαν θερμά το έργο, προβληματίστηκαν και συμμετείχαν στα διλήμματα των ηρώων. Η ερασιτεχνική ομάδα της Αλοννήσου κατάφερε για άλλη μια φορά με τον ενθουσιασμό της να συγ-κινήσει και,  εν τέλει, να ψυχ-αγωγήσει το κοινό της!

Ευχής έργον θα ήταν η θεατρική επιτυχία να παρουσιαστεί στη Σκιάθο και στη Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.