Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου / Θέαμα και άριστη τεχνική κατάρτιση

Εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες έδωσαν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2015 οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου, παρουσία του εξεταστή – διεθνούς διαιτητή Γιώργου Παπατόλια (6dan ITF).
Μιλώντας στους αθλητές ο γνώριμος σε πάρα πολλούς και αγαπητός σε όλους Γιώργος Παπατόλιας (6dan ITF), τους έδωσε συγχαρητήρια και διαπίστωσε τη συνεχή βελτίωση και δυναμική που παρουσιάζει το τμήμα του Κώστα Καλαντζή, ζήτησε από τους αθλητές περισσότερη προπόνηση και έδωσε τα συγχαρητήρια και δημόσια στον Κώστα Καλαντζή (4dan ITF) -ενός από τους αξιότερους προπονητές στις πολεμικές τέχνες- για τη συμμετοχή του στο 100ο παγκόσμιο Σεμινάριο TAEKWONDO στο Aberdeen της Σκωτίας (κλικ) και για την απόκτηση του 4ου dan.

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο προπονητής του Συλλόγου Κώστας Καλαντζής (4dan ITF) ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών για την παρουσία τους στις εξετάσεις και την στήριξή τους στο Σύλλογο, ενώ επεσήμανε ότι, εκτός από την εκμάθηση του taekwondo, σκοπός του συλλόγου είναι να μάθουν τα παιδιά να είναι πειθαρχημένα, να έχουν υπομονή και θέληση, γαλήνη ψυχής, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη ζωή.

Στο αθλητικό μέρος τώρα έχουμε να πούμε ότι οι εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, τα παιδιά παρουσιάζοντας τον καλύτερο εαυτό τους και δείχνοντας ότι η δουλεια που κάνουν με τον προπονητή τους έχει θετικά αποτελέσματα, κέρδισαν επάξια τη ζώνη για την οποία εξετάστηκαν.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.