Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου / Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και μετανάστες

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος, συμμετέχει στην πανελλήνια καμπάνια της Ο.Γ.Ε για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και μετανάστες.
Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους από τη δολοφονική μηχανή ΗΠΑ – ΝΑΤΟ –ΕΕ, από τον πόλεμο που προκάλεσαν στη Συρία, από το τερατούργημα που λέγεται ISIS που οι ίδιοι εξέθρεψαν. Οργανώνουν ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, υπονομεύουν και εμποδίζουν το δικαίωμα των λαών να αποφασίζουν μόνοι τους για το παρών και το μέλλον τους, εξωθούν στην μετανάστευση και την προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους, αποβλέποντας στον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς.

Οι πρόσφυγες καλούνται να επιβιώσουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, χωρίς μέτρα προστασίας και μέριμνας, ενώ διατρέχουν κίνδυνο για την ασφάλεια τους και από τα κυκλώματα δουλεμπορίας και σωματεμπορίας.  
 
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα μέλη των λαϊκών οικογενειών να εκφράσουν με κάθε τρόπο την εργατική – λαϊκή αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Συγκεντρώνουμε:
Ζεστά μάλλινα ρούχα, μπουφάν, κάλτσες, εσώρουχα, κουβέρτες και παπούτσια, νερό, έτοιμες βρεφικές κρέμες σε γυάλινα βαζάκια, ατομικούς χυμούς, πάνες για μωρά, γάλατα εβαπορέ σε μικρή συσκευασία, κρουασάν, φρυγανιές, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, κονσέρβες με έτοιμα φαγητά (όχι με χοιρινό κρέας), μωρομάντιλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, οινόπνευμα, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, σαμπουάν, σαπούνια.
Τα είδη θα συγκεντρώνονται  στο γραφείο του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων (Ξενία), Τετάρτη απόγευμα από  5 έως 7 και Σάββατο πρωί από 11 έως 1.

Για όσους δεν εξυπηρετούνται κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες να επικοινωνούν με την κα Ταλαδιανού Εύη στο τηλέφωνο 6974920014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.