Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Χωρίς το FLYINGCAT 6 οι Βόρειες Σποράδες

Χωρίς το FLYINGCAT 6 από σήμερα τα νησιά των Βορείων Σποράδων, αφού λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (Ν.Α.Τ.) δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού ελευθεροπλοΐας, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή των δρομολογίων των πλοίων.

Σύμφωνα με αδιασταύρωτη πληροφορία μας το ίδιο πρόβλημα θα υπάρξει και για το πλοίο "ΠΡΩΤΕΑΣ", αν η απεργία συνεχιστεί και μετά την Παρασκευή.

Για το σοβαρό αυτό πρόβλημα η HSW εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Η Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των υπαλλήλων του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (Ν.Α.Τ.), και παρόλες τις προβλεπόμενες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως από την εταιρεία μας και ενώ δεν εκκρεμεί καμία οφειλή, δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού ελευθεροπλοΐας των πλοίων μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ και FLYINGCAT 6.

Σημειώνεται ότι το πιστοποιητικό ελευθεροπλοΐας εκδίδεται από το αρμόδιο τμήμα του Ν.Α.Τ. και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή των δρομολογίων των πλοίων.

Ως εκ τούτου, τα παραπάνω πλοία από σήμερα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους, το μεν ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ από Πειραιά προς τα νησιά του Σαρωνικού, το δε FLYINGCAT 6 από Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η Hellenic Seaways βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνει το επιβατικό της κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.