Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η Α' Δημοτικού στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου

Την Τρίτη ο πρωί ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας την Α’ Τάξη του Πεπαρήθειου Δημοτικού σχολείου Σκοπέλου. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεννόησης της Διευθύντριας του Δημοτικού σχολείου και των εκπαιδευτικών με τον Προϊστάμενο του Π.Κ Σκοπέλου.

Αφού περιηγήθηκαν σε όλες τις εγκαταστάσεις και είδαν από κοντά τα οχήματα και τον εξοπλισμό, τους προσφέρθηκε χυμός και γλυκάκι για ξεκούραση και για να τα ευχαριστήσουν για  την προσοχή τους και την όντως καλή τους συμπεριφορά.

Μιλώντας για την σημερινή επίσκεψη ο Προϊστάμενος του Κλιμακίου Σκοπέλου Πυραγός Ευάγγελος Καραμήντζας είπε:

«Η αυλή του Κλιμακίου γέμισε με τις χαρούμενες φατσούλες, τις φωνές και τα χρώματα των παιδιών. Πανέξυπνα και ρωτώντας συνεχώς ενημερώθηκαν για το επάγγελμα του Πυροσβέστη, ήλθαν σε επαφή με τα οχήματα της Πυροσβεστικής, έριξαν νερό με τη χρήση σωλήνων, μίλησαν στον ασύρματο, φόρεσαν τον πυροσβεστικό εξοπλισμό, το κράνος, τα γάντια και ένιωσαν για λίγο και αυτά σαν πραγματικοί (και γιατί όχι μελλοντικοί) πυροσβέστες.

Διαπίστωσα πως γνωρίζουν πολλά για την Πυροσβεστική και μέσα από τις αθρόες  και ευθείς απορίες τους εμφαίνεται και η καλή δουλειά των δασκάλων τους. Πιστεύω ότι η επαφή των παιδιών στην πρώιμη αυτή ηλικία με φορείς και Υπηρεσίες είναι ευεργετική και εποικοδομητική και διαμορφώνεται  μια «κουλτούρα» στα παιδιά μας η οποία μαζί με την σωστή και συνεχή εκπαίδευση εδραιώνει μέσα τους αξίες και ευαισθησίες για το περιβάλλον και τη ζωή γενικότερα.»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.