Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Σκόπελος / Η σημερινή απεργία ήταν η αρχή (φωτό)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Με μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στη Σκόπελο τα τελευταία χρόνια, απάντησαν οι εργαζόμενοι, οι ψαράδες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι εκπαιδευτικοί στα νέα και παλιά μνημονιακά μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μαζική και δυναμική ήταν και η παρουσία των ψαράδων της Σκοπέλου, οι οποίοι απέκλεισαν συμβολικά τη μπούκα του λιμανιού, φωνάζοντας συνθήματα και καλώντας όλους τους κατοίκους στην απεργιακή συγκέντρωση.

Στη συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Σωματίου Οικοδόμων Σκοπέλου Σπύρος Πατσής, ενώ σύντομες ομιλίες έκακαν και οι Βασίλης Λαρυγγάκης, εκ μέρους της ΠΑΣΕΒΕ, ο Γιώργος Γούλας, εκ μέρους του ΠΑΜΕ-ΟΤΑ, η Κέρη Ραμαντάνη, εκ μέρους του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και η Εύη Ταλαδιανού, εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής.

Στο τέλος της συγκέντρωσης διαβάστηκε ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε από τους απεργούς, οι οποίοι κάνοντας πορεία στην παραλία και βροντοφωνάζοντας: «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη» και «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει» κατέληξαν στο Δημαρχείο, όπου θυροκόλλησαν το ψήφισμα.

Σε λίγο το video της σημερινής ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.