Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Τσίπρας - Καμμένος στη Σκόπελο: Ήρθαν, είδαν και απήλθαν (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
«Θα γίνει ό,τι είναι καλύτερο δυνατόν», ήταν η “δήλωση” του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που επισκέφθηκε χθες τη Σκόπελο συνοδεία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Στο “Βαθύρεμα” έγινε ενημέρωση επί χάρτου για το ποιές ζημιές έχει υποστεί το νησί, ενώ συμφωνήθηκε το κλιμάκιο του Μηχανικού, που επιχειρεί στο νησί να παραμείνει για ακόμα 10 ημέρες.

Κατα τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού και των υπουργών στη Σκόπελο ο δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το μέγεθος των καταστροφών και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων.

2 σχόλια:

  1. Για αλλη μια φορα, κανω εκκληση στον Δημο Σκοπελου,να στειλει μηχανηματα για να καθαριστη το Πρασορεμα. Ας σταλ η ΜΟΜΑ να ξεφρακαρη το περασμα που εχει κλεισει απο τα δεντρα,μπαζα και πετρες,για να μη ξαναπνιγουμε στην λασπη με την επομενη νεροποντη. 18 μερες κανουμε ολοι οι ενδιαφερομενοι της περιοχης αιτησεις στο δημαρχειο,και κανεις δεν εχει ενδιαφερθει.Το εργαστηριο κεραμικων Αρμολοι εχει καταστραφει,και στα σπιτια καθαριζουμε ακομα τις λασπες. Ευχαριστω, Ελενα Λαμπρου,οικεια Μαρκου, Χριστος Πλατανακια, Πρασορεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα, κανω εκκληση στον Δημο Σκοπελου,να στειλει μηχανηματα για να καθαριστη το Πρασορεμα. Ας σταλ η ΜΟΜΑ να ξεφρακαρη το περασμα που εχει κλεισει απο τα δεντρα,μπαζα και πετρες,για να μη ξαναπνιγουμε στην λασπη με την επομενη νεροποντη. 18 μερες κανουμε ολοι οι ενδιαφερομενοι της περιοχης αιτησεις στο δημαρχειο,και κανεις δεν εχει ενδιαφερθει.Το εργαστηριο κεραμικων Αρμολοι εχει καταστραφει,και στα σπιτια καθαριζουμε ακομα τις λασπες. Ευχαριστω, Ελενα Λαμπρου,οικεια Μαρκου, Χριστος Πλατανακια, Πρασορεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.