Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου (φωτό)

Για τρεις ημέρες βρέθηκε στη Σκόπελο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και με αυτήν την  ευκαιρία επισκέφθηκε το Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο, όπου τον υποδέχθηκαν η αντιδήμαρχος Σκοπέλου και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Μάχη Κλωνάρη, το διδακτικό προσωπικό, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και οι μαθητές, με τους οποίους ο Σεβασμιότατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει και να αναπτυχθεί ένας ζωντανός διάλογος, κατά τον οποίο θίχτηκαν, ακούστηκαν και συζητήθηκαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα, με τους μικρούς μαθητές να συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά.

Στο τέλος ο Σεβασμιότατος συνεχάρη διδασκάλους και μαθητές για την εύτακτη και ζωντανή τους παρουσία και διένειμε μικρές ευλογίες σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.