Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Βόρειες Σποράδες / Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Στα πλαίσια της αναγνώρισης του ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε. από την Ελληνική Δημοκρατία, προκειμένου να διενεργεί επιθεωρήσεις και να εκδίδει τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία, ο Οργανισμός οργανώνει δίκτυο αποκλειστικών επιθεωρητών, που είναι μόνιμοι κάτοικοι σε παράκτιες περιοχές της Ελλάδας που παρουσιάζουν ναυτιλιακό ενδιαφέρον.

Ο Οργανισμός προσκαλεί, για συνεργασία, φυσικά πρόσωπα που είναι ναυπηγοί, μηχανολόγοι, πλοιάρχοι Ε.Ν., μηχανικοί Ε.Ν. ή έχουν συναφή ειδικοτήτα και ενδιαφέρονται να αντιπροσωπεύουν τον Οργανισμό, ως αποκλειστικοί επιθεωρητές, σε λιμένες της Ελληνικής επικράτειας. 


Βασικές προυποθέσεις συνεργασίας είναι, οι ενδιαφερόμενοι να...
μην παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες σε άλλους αναγνωρισμένους οργανισμούς και να μην είναι μέλη τοπικών κλιμακίων ελέγχου πλοίων (ΤΚΕΠ).
Η διαδικασία αξιολόγησης των ενδιαφερομένων περιλαμβάνει συνέντευξη στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού και η υλοποίηση της προυποθέτει την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος, στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Ελληνικής Αρχής του Οργανισμού στα τηλ 2104136555 ή με email στο hellas@phrs.gr, υπόψιν κου Γιώργου Ψευτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.