Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου στον υπεύθυνο και στους υπαλλήλους του Εντευκτηρίου του ΚΑΠΗ

Για την φιλοξενία που παρασχέθηκε στο κλιμάκιο Μηχανικού, που επιχειρούσε στη Σκόπελο για πολλές ημέρες και στην οποία αναφέρθηκε ακόμα και ο πρωθυπουργός, όταν επισκέφθηκε το νησί, μεγάλη προσφορά είχε και ο υπεύθυνος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΑΠΗ  Χρήστος Χρυσοφός μαζί με τους υπαλλήλους του Εντευκτηρίου του ΚΑΠΗ. Για τις υπηρεσίες που παρείχαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου τους ευχαρίστησε και δημόσια.

Η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Επιθυμώ και προσωπικά να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την ανεκτίμητη προσφορά σας και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρείχατε στον τομέα της φιλοξενίας του Κλιμακίου του Μηχανικού που επιχειρούσε στο νησί μας για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πλημμύρες.

Η υψηλή αίσθηση καθήκοντος, η διάθεση για προσφορά, ο άψογος επαγγελματισμός, καθώς και η οργανωτικότητα που σας διακρίνουν, σας καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους δημότες μας και άξιους πολλών συγχαρητηρίων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.