Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς έγινε σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τον π. Χρήστο Λιθαδιώτη.
Κάθε Κυριακή θα λειτουργούν δύο τμήματα. Ένα για τα παιδιά του Δημοτικού κάθε Κυριακή 11:00-12:30, με αθλοπαιδιές, χειροτεχνίες, επιτραπέζια, κατήχηση, μουσική και ένα για τα παιδιά του Γυμνασίου κάθε Κυριακή 12:30- 13:30 με μουσική και κατήχηση.

Όπως επαναλαμβάνει συχνά ο κατηχητής π. Χρήστος Λιθαδιώτης «τα παιδιά στον Ιερό χώρο της Εκκλησίας κερδίζουν σε πίστη, γνώση, φώτιση, δύναμη, αισιοδοξία, ειρήνη, μαχητικότητα, θέληση για ζωή. Ενώ μέσα από την ευλογημένη επικοινωνία τους με το Θεό και τα εν Χριστώ αδέρφια τους, βοηθούνται ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην ολοένα και περισσότερο δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.