Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Βόρειες Σποράδες / Απογραφή αιγοπροβάτων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ενημερώνει τους αιγοπροβατοτρόφους ότι την 1η Νοεμβρίου ξεκινά η υποβολή των στοιχείων του ζωικού πληθυσμού, που έχουν απογράψει για το έτος 2015 στα τηρούμενα μητρώα των εκμεταλλεύσεών τους.

Οι αιγοπροβατοτρόφοι θα πρέπει να προσέλθουν στις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες κατά το χρονικό διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2015 με τα Μητρώα εκμεταλλεύσεων των αιγοπροβάτων τους πλήρως ενημερωμένα.

Από φέτος  για καλύτερη εξυπηρέτηση των εμπλεκομένων η κοινοποίηση της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου μπορεί να διενεργηθεί και με τη χρήση ψηφιακής υπηρεσίας, που έχει τεθεί σε λειτουργία. Η εγγραφή και η πρόσβαση του κάθε ενδιαφερομένου γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνση: http://e-services.minagric.gr. Μετά την υποβολή των απογραφικών στοιχείων μέσω της ανωτέρω ψηφιακής υπηρεσίας, εκδίδεται σχετική βεβαίωση, την οποία ο χρήστης εκτυπώνει και επισυνάπτει στο μητρώο της εκμετάλλευσής του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα Τμήματα Κτηνιατρικής τους περιοχής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.