Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

1000 Κουκουναριές για τη Σκιάθο

Δενδροφύτευση 1000 κουκουναριών πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ., με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και την επιστημονική καθοδήγηση του Δήμου Σκιάθου.

Στη δενδροφύτευση, θα συμμετάσχουν και τα σχολεία της Σκιάθου, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (1ο και 2ο Δημ. Σχολεία Σκιάθου, Γυμνάσιο και Λύκειο Σκιάθου) όπως και η Ένωση Γονέων Σκιάθου, με την εποπτεία του Δασολόγου του Δήμου κ. Βασίλη Ταμπάκη.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης θα διοργανώσει ημερίδα, όπου θα γίνουν εισηγήσεις από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα δάση» με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πάνω στα δάση και στην προστασία τους. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια για τους εκπαιδευτικούς του νησιού (Νηπιαγωγούς, Δασκάλους και Καθηγητές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.