Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η Πυροσβεστική και ο “δικός μας” Πυραγός

Στη σύσκεψη της Πέμπτης (κλικ) για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη θεομηνία η οποία έπληξε την Σκόπελο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφέρθηκε στην άμεση παρέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος στο νησί και διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθεί με επιπλέον αξιωματικούς από την Θεσσαλία.

Επιπλέον ενημέρωσε ότι καταφθάνει πλοίο της γραμμής με μηχανήματα της ΜΟΜΑ (Μικτής Ομάδας Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο κ. Βλαχούλη και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημά του για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος.

Στην ίδια συνάντηση ο Δήμαρχος Σκοπέλου ευχαρίστησε τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους αιρετούς της Περιφέρειας για το ενδιαφέρον του και την παρουσία τους στο νησί και στάθηκε ιδιαίτερα στο “δικό μας” πυραγό Ευαγ. Καραμήντζα για τον οποίο είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο, προϊστάμενο του Π.Κ. Σκοπέλου για τις προσπάθειες που έκανε και συνεχίζει να κάνει όλο αυτό το διάστημα, υπερβαίνοντας κατά πολύ την εκτέλεση του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.