Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλοννήσου

Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά  του νησιού, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με την ευχή να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους δύσκολο αγώνα, στηρίζοντας τα παιδιά στη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Για όσους δεν εκπλήρωσαν τον στόχο τους, με υπομονή, επιμονή και με θέληση θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Η ζωή σας μόλις αρχίζει. Στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους!

Τσουκανάς Παναγιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.