Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Βόρειες Σποράδες / Υποχρεωτικός ο κτηνίατρος εκτροφής

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ενημερώνει εκ νέου τους κατόχους κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και αγελαίων βοοειδών ότι από 01-08-2015 τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο θεσμός του Κτηνιάτρου Εκτροφής για την εφαρμογή του προγράμματος ελέγχου και εκρίζωσης του μελιταίου πυρετού των αιγοπροβάτων και ελέγχου της βρουκέλλωσης των αγελαίων βοοειδών.

Οι κτηνοτρόφοι υποχρεούνται να προβούν άμεσα σε επιλογή εγκεκριμένου Κτηνιάτρου Εκτροφής της αρεσκείας τους και να συνάψουν «Έγγραφη Δήλωση Έναρξης Συνεργασίας» μαζί του για την εφαρμογή των ανωτέρω προγραμμάτων.

Οι εγκεκριμένοι Κτηνίατροι Εκτροφής για την ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων είναι οι εξής:


1. Καραγιάννης Ισίδωρος
2. Τακόπουλος Μιχαήλ
3. Βενέτης Νικόλαος
4. Γάτος Γεώργιος – Θεόφιλος
5. Παπαγιάννη Ελένη
6. Γερογιάκομος Νικόλαος
7. Μιχαηλίδης Νικόλαος
8. Βλαχάβας Παναγιώτης
9. Δημητρακόπουλος Ξενοφών
10. Κουκουσέλη Αργυρώ
11. Καθηνιώτη Ουρανία
12. Πολυχρόνη Αριστέα
13. Λεμονή Νίκη
     
Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων (τηλ.2421352432).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.