Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Περισσότερες από 40 συμμετοχές στην Aegean Regatta 2015

Tις 40 συμμετοχές έχει ήδη ξεπεράσει η Aegean Regatta, ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θάλασσας, που ανοίγει τα πανιά του από τις 22 ως τις 29 Αυγούστου για ένα νέο πολύ όμορφο ταξίδι στο Αιγαίο.

Η Aegean Regatta 2015, ξεκινά από το νέο καταφύγιο τουριστικών σκαφών στα Λιμνιά Βολισσού της Χίου, συνεχίζει στο Βαθύ της Σάμου και στο Πυθαγόρειο, ενώ ολοκληρώνεται τη Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στους Λειψούς.

Η ανταπόκριση των ιστιοπλόων για μία ακόμα χρονιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη και μέχρι την εκκίνηση της «Ρεγκάτας του Αιγαίου» ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Διοργανωτές της Aegean Regatta 2015 είναι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές είναι οι όμιλοι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου,  N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, Ι.Ο.Χίου και Ι.Ο.Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.