Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Διαμαντής Παλαιολόγος" / Σήμερα η 2η ημέρα

Την Κυριακή 23 Αυγούστου στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο της Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του τριήμερου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», με τη συμμετοχή 17 συγκροτημάτων από Ελλάδα, Κύπρο και Νεπάλ.

Προηγήθηκε εντυπωσιακή παρέλαση των χορευτών κατά μήκος του παλιού λιμανιού, με το πολυπληθές κοινό να την ακολουθεί τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι τον χώρο του θεάτρου.

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ στο νησί, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξή του.

Η πρώτη ημέρα παραστάσεων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του Χορευτικού Συγκροτήματος Σκοπέλου, του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας και Νάουσας, του Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσιόπης Κέρκυρας, του Μορφωτικού Συλλόγου Σπηλιωτών Λάρισας «Ο Κίσσαβος», του Πολιτιστικού Συλλόγου γυναικών και φίλων Νέου Σουλίου Σερρών και του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος».

Ακολούθησε πάρτι υποδοχής των χορευτών στο γραφείο του Φεστιβάλ, με το κέφι να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε πολλές φωτό από:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.