Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων beach volley της ΕΟΠΕ: "Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος και ο Α.Ο. Σκοπέλου κατόρθωσαν το ακατόρθωτο"

"Είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο τουρνουά θα καθιερωθεί στην Σκόπελο" 
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Χρήστος Βασιλούδης παρακολούθησαν μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλημάτων beach volley της ΕΟΠΕ, κ. Θανάση Ρέρρα, και τον υπεύθυνο Εθνικών ομάδων beach volley κ. Χαλβατζή το Σάββατο τους ενδιαφέροντες αγώνες του κυρίως ταμπλό των γυναικών στις εγκαταστάσεις της Χώρας Σκοπέλου.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων beach volley της ΕΟΠΕ, κ. Θανάσης Ρέρρας αρχικά υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Σκοπέλου και τον ΑΟ Σκοπέλου γιατί ουσιαστικά κάτω από πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες κατάφεραν αυτό που για άλλους φάνταζε ακατόρθωτο: τη διεξαγωγή ενός τουρνουά αντάξιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Είναι υπέροχο που βρίσκουμε ανθρώπους του βόλεϊ παντού, οι οποίοι προάγουν το άθλημα και δημιουργούν μικρές κυψέλες του beach volley, με μόνιμες εγκαταστάσεις. Είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο τουρνουά θα καθιερωθεί στην Σκόπελο».



Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός υποστήριξε:

«Κάθε αθλητική διοργάνωση έχει ιδιαίτερη αξία, διότι ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής και εμείς πιστεύουμε σε αυτή τη φιλοσοφία. Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη...
ζωή και ζωή στα χρόνια. Δίνει μεγάλη δύναμη στους αθλητές και στην κοινωνία. Δημιουργεί ισχυρές προσωπικότητες και ανθρώπους που μπορούν να αγωνίζονται, να λειτουργούν ομαδικά, να ξέρουν να νικούν και να χάνουν, να πέφτουν και να σηκώνονται, να μην το βάζουν κάτω στην ήττα. Και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία και στη ζωή, όπου υπάρχουν ευκολίες και δυσκολίες».

Και πρόσθεσε: «Εμείς ως περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, θέλουμε να αναλαμβάνουμε τέτοιες διοργανώσεις. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με την Ομοσπονδία βόλεϊ και παράλληλα θέλουμε να αναδείξουμε την Σκόπελο. Είναι μια γιορτή για τους αθλητές και ολόκληρο το νησί. Ταυτόχρονα είναι μια εκτόνωση σε μια δύσκολη περίοδο. Αυτή η διοργάνωση «ανοίγει» το δρόμο και για άλλα τουρνουά στο νησί. Εμείς θέλουμε να γίνει έδρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος η Σκόπελος. Επενδύουμε στον αθλητισμό, γιατί επενδύουμε στο οξυγόνο της ζωής. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που μας εμπιστεύτηκε για την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί μέσω αυτών των διοργανώσεων δίνουμε πρότυπα στα νέα παιδιά και κίνητρο να ασχοληθούν με το άθλημα».



Ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Χρήστος Βασιλούδης σημείωσε:
«Για εμάς είναι τιμή η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθεί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που μας εμπιστεύτηκε ώστε να διοργανώσουμε αυτούς τους αγώνες στη Σκόπελο. Ως δημοτική αρχή έχουμε θέσει έναν στόχο, ο οποίος είναι οι νέοι μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό, και σε αυτόν το στόχο εντάσσονται και αυτοί οι αγώνες. Πρώτη φορά γίνεται τουρνουά beach volley στην Σκόπελο, αν και το 2004 είχε επιλεχθεί το νησί και στη συνέχεια ακυρώθηκε. Ευχή μας είναι αυτή η διοργάνωση να είναι η αρχή για να γίνει θεσμός στην Σκόπελο το τουρνουά beach volley για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Όπως όλα τα αθλήματα έτσι και αυτό αναπτύσσει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης. Ήδη στο νησί έχουμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ και τώρα θέλουμε να αναπτυχθεί και το beach volley και αυτή η διοργάνωση αποτελεί ένα κίνητρο για τους νέους μας ώστε να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.