Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Νίκος Γκουμάς: «Να γίνει θεσμός για την Σκόπελο το τουρνουά beach volley»

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία δίπλα στο λιμάνι της Σκοπέλου, με φόντο την αμφιθεατρική συνοικία, στη «σκιά» του βουνού Παλούκι, ύψους 565μ., βρίσκονται τα δύο γήπεδα beach volley, που κατασκευάστηκαν με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Σκοπέλου, Νίκου Γκουμά και του προπονητή του ΑΟ Σκοπέλου, Γιάννη Τσακάλη.

Πρεμιέρα για τις όμορφες εγκαταστάσεις γίνεται με τη διεξαγωγή του 2ου τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley 2015.

«Μαζί με τον Γιάννη Τσακάλη, ο οποίος είχε την… ιδέα και τον Μιχάλη Γεράκη “τρέξαμε” όλο το project, φυσικά με την βοήθεια του Δήμου και των χορηγών μας, καθώς γνωρίζουμε πως όσο πιο μεγάλη διοργάνωση μπορεί να αναλάβει το νησί, τόσο...
καλύτερη διαφήμιση είναι για τον τόπο μας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γκουμάς και πρόσθεσε: «Με αφορμή την διοργάνωση Masters φτιάξαμε ένα νέο γήπεδο, και βελτιώσαμε το άλλο γήπεδο που υπήρχε ήδη, αλλά είχαμε κυρίως για τοπική χρήση. Για εμάς το δύσκολο είναι να διατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις το χειμώνα, λόγω καιρικών συνθηκών και τοποθεσίας, με την θάλασσα να απέχει λίγα μέτρα, αυτό θα είναι το «στοίχημα» για εμάς. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να φιλοξενούμε επίσημα τουρνουά beach volley από την Ομοσπονδία».

«Και του χρόνου beach volley party»!



Μολονότι το τουρνουά έχει μόλις ξεκινήσει ο Νίκος Γκουμάς ήδη σκέφτεται το 2016, και αποκάλυψε πως: «στόχος είναι το τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι να γίνει βράδυ, με φωτισμό και μουσική, ένα beach volley party στην Σκόπελο»! Εν συνεχεία κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες των εγκαταστάσεων, υπογραμμίζοντας: «Για την Σκόπελο είναι μεγάλη πρόκληση η διοργάνωση αυτή. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι και από την προσέλευση του κόσμου. Θέλουμε να ευχαριστούμε πολύ την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους χορηγούς μας, που στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε μας στηρίζουν, όπως μπορούν. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει το Σάββατο και την Κυριακή να παρακολουθήσει τους αγώνες, με την αγωνία να κορυφώνεται για την ανάδειξη των νικητών. Έχουμε ετοιμάσει και κάποια happenings με δώρα και φυσικά υπάρχει dj που συνοδεύει από την Πέμπτη όλους τους αγώνες».

«Στόχος μας να φέρουμε τη νεολαία στον αθλητισμό»!

Και από την… άμμο στην σάλα με τον Νίκο Γκουμά να αναφέρει σχετικά με τους στόχους του συλλόγου: «Ο ΑΟ Σκοπέλου με τον Γιάννη Τσακάλη προπονητή, ο οποίος έχει μεράκι το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ, συνεχίζει την προσπάθεια με τις ακαδημίες να μετρούν πάνω από 50 αθλητές. Δυστυχώς το άσχημο με τα νησιά είναι ότι όταν μεγαλώνουν τα κορίτσια φεύγουν για σπουδές και έτσι η ομάδα στηρίζεται εξολοκλήρου στις ακαδημίες. Εμείς θέλουμε να διατηρούμε σε ένα καλό επίπεδο την ομάδα. Στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά να φέρουμε την νεολαία στον αθλητισμό. Ήδη έχουμε αναλάβει κάποια σημαντικά τουρνουά, όμως αυτή είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση και εύχομαι να γίνει απαρχή για μια περαιτέρω συνεργασία με την Ομοσπονδία, με στόχο την προβολή του αθλήματος σε όλη την Περιφέρεια». 

Δείτε πολλές φωτό με ΚΛΙΚ ΕΔΩ (facebook) ή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.