Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Beach Volley Masters 2015 / Χορταστικό το… ορεκτικό στην Σκόπελο

Γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο 2ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, πήραν χθες οι θεατές που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο beach volley στην παραλία Σκοπέλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα προκριματικά για το κυρίως ταμπλό των ανδρών.

Δυνατές «μάχες» στο φιλέ και όμορφο θέαμα περιείχε η πρώτη ημέρα του 2ου τουρνουά, με τον κόσμο να δηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το beach volley. Μολονότι τα δύο ζευγάρια από την Σκόπελο -Γαρουφαλλής Β./ Γεράκης Μ. και Κάκκας Α./Μαρκόπουλος Α.- δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Κυρίως Ταμπλό των ανδρών, ο κόσμος έμεινε στις κερκίδες και χειροκρότησε την προσπάθεια των έξι ομάδων, που πανηγύρισαν την πρόκριση.

Τα έξι ζευγάρια που συνεχίζουν αύριο στο κυρίως ταμπλό μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων των ανδρών είναι τα ακόλουθα: Μαρμαρινός Ν./ Μεσσάλας Α., Αλεξίου Ι./ Μαμάης Ι., Κουρτίδης Σ./Τσολάκος Θ., Μανδηλάρης Α./ Μανδηλάρης Β., Αλτάνης Χ./ Τσαδήμας Θ. και Εφραιμίδης Ν./ Μπατζιλής Κ..




Δείτε πολλές φωτό με ΚΛΙΚ ΕΔΩ (facebook) ή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.