Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2015 // Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί την Hellenic Seaways

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί τη ναυτιλιακή εταιρία Hellenic Seaways για την ευγενική της χορηγία στο ιστορικό τουρνουά Masters της Σκοπέλου.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Beach Volley ΕΟΠΕ Αθανάσιος Ρέρρας, έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Εμπορική Διεύθυνση της Ακτοπλοϊκής Εταιρείας HELLENIC SEAWAYS, για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της, με μείωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια 50% (για τους Διοργανωτές) και 30% (για τους συμμετέχοντες αθλητές) όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2015, που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Σκόπελο το διάστημα 17– 19 Ιουλίου. 

Με αυτή σας την χορηγία, καταστήσατε δυνατό να διεξάγουμε με επιτυχία αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να αναλογιζόμαστε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μιας παρόμοιας διοργάνωσης και για του χρόνου. 

Επιπροσθέτως, συμβάλατε κι εσείς με τον τρόπο σας στην διαφήμιση και στην τόνωση της τοπικής κοινωνίας της Σκοπέλου. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και επιθυμία, η συνέχεια της συνεργασίας μας, με την συμμετοχή σας στην στήριξη των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας μας. 

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Ρέρρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.