Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αδιάκοπη η τουριστική προβολή της Αλοννήσου σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με συμμετοχή σε ραδιοφωνικούς και διαδικτυακούς διαγωνισμούς, καθώς και με επισκέψεις Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, συνεχίζονται οι ενέργειες προβολής της Αλοννήσου στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά.
Οι κληρώσεις τριήμερων πακέτων δωρεάν διαμονής στο νησί διενεργούνται σε διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της περιφέρειας με μεγάλη ακροαματικότητα, με τους οποίους συνεργάζεται η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου και η MTC Group, σε μια προσπάθεια προβολής του νησιού στην εγχώρια αγορά.

Παράλληλα, ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα τα press trips με τη φιλοξενία δημοσιογράφου από την Πολωνία, η οποία αρθρογραφεί σε έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις της χώρας της. Η δημοσιογράφος επισκέφθηκε και τα τρία νησιά των Σποράδων, καταγράφοντας τις ομορφιές τους για να τις παρουσιάσει στους αναγνώστες της.

Αμέσως μετά, στην Αλόννησο φιλοξενήθηκαν δύο Ιταλίδες δημοσιογράφοι, οι οποίες ταξίδεψαν από την Ιταλία αποκλειστικά για να επισκεφθούν το νησί. Οι δύο δημοσιογράφοι συνεργάζονται με δύο από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της γειτονικής χώρας. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου με την MTC Group και τον ΕΟΤ Ιταλίας. Οι εν λόγω δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν για πέντε ημέρες και ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού, καθώς και στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου - Βορείων Σποράδων.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τις ενέργειες προβολής του νησιού και τη φιλοξενία των δημοσιογράφων, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.