Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Βόρειες Σποράδες // Ημερίδα με θέμα «οργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος»

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με τις Eνώσεις Ξενοδόχων Σκοπέλου και Αλοννήσου, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, διοργανώνουν Ημερίδα Τουρισμού την Κυριακή 28 Ιουνίου ,στις 11:00 π.μ. στο Λύκειο της Σκιάθου. Το θέμα της Ημερίδας είναι η «οργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων» και σκοπός της η από κοινού προβολή των Βορείων Σποράδων ως έναν ενιαίο προορισμό.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Marketing MTC Group, κ. Μαρτάκης, θα αναπτύξει το θέμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, το άνοιγμα νέων αγορών και θα παρουσιάσει νέες μεθόδους προβολής και διαφήμισης. Το τρίτο κομμάτι της ημερίδας περιλαμβάνει την ενημέρωση και τον τρόπο επίτευξης ενιαίου φορέα Βορείων Σποράδων για την τουριστική προβολή και προώθηση.

Πλήθος  επίσημων προσκεκλημένων και ομιλητών θα παρευρεθούν στην Ημερίδα, μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης Αγοραστός Κωνσταντίνος, οι βουλευτές Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου, Μπαλλής Μάκης, Παπανάτσιου Κατερίνα και Μπουκώρος Χρήστος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης Γιάννης, ο Δήμαρχος Σκιάθου Πρεβεζάνος Δημήτρης, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Βασιλούδης Χρήστος, ο Δήμαρχος Αλοννήσου Βαφίνης Πέτρος, η Πρόεδρος Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θες/νίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Ρέτσος Ιωάννης, ο Πρόεδρος ΣΕΤΕ Ανδρεάδης Ανδρέας και ο Αντιπρόεδρος ΞΕΕ Λεβέντης Κωνσταντίνος. 

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και των τριών νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.