Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ταξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο Ρουμάνων δημοσιογράφων

"Η στόχευση για το 2015 προβλέπει  τετραπλασιασμό του αριθμού των Ρουμάνων τουριστών στη Σκόπελο σε σχέση με το 2014"
Σε συνέχεια των μελετημένων κινήσεων των τελευταίων 14 μηνών αλλά και της συμμετοχής της “Spyrou Hotels” & Companies” στην τουριστική έκθεση TTR Bucharest 2015 , διοργανώθηκε ταξίδι γνωριμίας για 9 διακεκριμένους Ρουμάνους δημοσιογράφους .

Η στοχευμένη επιλογή τους πραγματοποιήθηκε από  τον διακεκριμένο τουριστικό οργανισμό της Ρουμανίας Aerotravel Lufthansa City Center, συνεργάτη του ξενοδοχειακού Ομίλου.

Η πλέον πολυάριθμη αντιπροσωπία προήρχετο από  το Travel Mix  (travel dedicated TV)  και Look TV  (regional TV, Cluj-Napoca). Επίσης ένα δημοσιογράφος από την διασημότερη οικονομική εφημερίδα της Ρουμανίας Ziarul Financiar, 2 bloggers από το Travel Blog amfostacolo.ro και ένας από την γνωστότερη χιουμοριστική έκδοση της Ρουμανίας Catavencii  η οποία διαθέτει ειδική ταξιδιωτική στήλη

Η Ρουμανική Τουριστική Αγορά παρουσιάζει  ενδιαφέρον αφού η Ελλάδα έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις,  μετά την Τουρκία,  για  διακοπές με αεροπλάνο και πρώτη στις οδικές διακοπές.

«Η στόχευση για το 2015 προβλέπει  τετραπλασιασμό του αριθμού των Ρουμάνων τουριστών στη Σκόπελο σε σχέση με το 2014» δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης από την εταιρεία Σπύρου, συμπληρώνοντας ότι «Ζητούμενο αποτελεί η απόλυτη ικανοποίησή  τους ώστε να γίνουν  πρεσβευτές της Σκοπέλου στην Ρουμανία. Τα μοναδικά στοιχεία του νησιού με κορυφαία την ακατέργαστη φύση της και τις πεντακάθαρες θάλασσες αποτελούν πόλο έλξης  και για το λόγο αυτόν είναι καθήκον όλων μας να τα διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.