Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Για το 3ο Φεστιβάλ Σκοπέλου και τα άδεια καθίσματα (2)

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης και η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη βρέθηκαν χθες στο 3ο Φεστιβάλ Σκοπέλου και μάλιστα κάθησαν στις πρώτες θέσεις, η δε δημοτική αρχή δια της αντιδημάρχου κας Κλωνάρη συνέδραμε το έργο των εθελοντών, προσφέροντας την όποια τεχνική βοήθεια ζητήθηκε.

Αυτό έγινε γνωστό από το γραφείο του Δημάρχου μετά την ανάγνωση της επιστολής (κλικ) της κας Νανάς Ισμυρίδου, με την οποία καυτηρίαζε την "παντελή έλλειψη" της δημοτικής αρχής από την εκδήλωση ως εξής:
«[...] Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρή και ίσως να οφείλεται στην πολύ κρύα βραδιά, αλλά η παντελής έλλειψη της Δημοτικής αρχής ήταν κυριολεκτικά απαράδεκτη!
Λυπάμαι πραγματικά, γιατί πάντα σε αυτό το τόσο μικρό νησί, αλλά και τόσο όμορφο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο, να μην υποστηρίζονται αυτές οι πρωτοβουλίες, λόγω -φοβάμαι- κομματικών διαφωνιών των δημοτικών συμβούλων.
Θα βάλουμε κάποτε μυαλό να υποστηρίζουμε την εθελοντική προσφορά και να αφήνουμε πίσω τις μικροδιαφωνίες μας; [...]
 Η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» αναρωτιέται μήπως η κα Ισμυρίδου δεν γνωρίζει τον Δήμαρχο και την δραστήρια αντιδήμαρχο και έτσι "δεν τους είδε" ή μήπως αυτός είναι ένας καλός τρόπος να διαφημιστεί το Φεστιβάλ και να γεμίσουν τα άδεια καθίσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.