Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Αεροπορική σύνδεση του Βόλου με την Κρήτη

Η Ελληνική αεροπορική εταιρία Sky Express, ανοίγει τα «φτερά» της για να συνδέσει το Βόλο και τη Θεσσαλία με προορισμό  το Ηράκλειο Κρήτης. 

Μετά  την παρουσία της εταιρίας πριν ένα  χρόνο στο αεροδρόμιο,  αποφασίστηκε η εκ νέου δρομολόγηση πτήσεων. Έτσι ξεκινούν πτήσεις εσωτερικού από Ηράκλειο Κρήτης προς Βόλο και από το Βόλο προς το Ηράκλειο Κρήτης. Οι πτήσεις θα εκτελούνται  από τις  2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2015 με  2 δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη με ώρα άφιξης 14:00 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 14:30 για Ηράκλειο και κάθε Σάββατο  με ώρα άφιξης 18:30 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 19:00 για Ηράκλειο. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος ΑΤR42  46 θέσεων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη βιωσιμότητά των πτήσεων θα κάνει διάχυση της πληροφορίας και στις εκθέσεις τουρισμού που συμμετέχει, αλλά και με τους μηχανισμούς προβολής που διαθέτει, ώστε και οι επισκέπτες του εξωτερικού να γνωρίζουν ότι υπάρχουν επιπλέον δυνατότητες να επισκεφθούν άλλες περιοχές της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.