Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Σκόπελος // Αγώνες Τριάθλου για καλό σκοπό

Φιλική και όχι ανταγωνιστική τριαθλητική δράση διοργανώνεται την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 3 μ.μ., στην παραλία της Σκοπέλου.
Επειδή ο αγώνας τριάθλου αυτή τη φορά δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, μετά την κολύμβηση θα συγκεντρωθεί η ομάδα, για να ξεκινήσει από όλους μαζί η ποδηλασία που θα τερματιστεί στο δημοτικό Στάδιο, όπου μετά τον τερματισμό όλων θα αρχίσει ο αγώνας δρόμου.

Απαραίτητος εξοπλισμός:

Ένα μπουκάλι νερό βρύσης για να ξεπλύνουμε το σώμα μετά τη κολύμβηση.
Πετσέτα και στεγνά ρούχα για τη ποδηλασία - σακκίδιο.
Κράνος και ποδήλατο (προαιρετικό η ανταλλακτική σαμπρέλα και η τρόμπα).
Νερό και φαγητό (μπανάνα, σοκολάτα, power snacks, ξηροί καρποί  κ.α. )
Στεγνά ρούχα για μετά το τρίαθλο.

Προαιρετικός εξοπλισμός: γυαλιά ηλίου, γυαλιά κολύμβησης, αντιηλιακό.

Το Σάββατο στις 30 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ.  ο Πάνος Προβιάς, ένας...
από του διοργανωτές του Τριάθλου, προσκαλεί τους συμμετέχοντες σε μια προκαταρκτική συνάντηση στο Skopelos Cycling, ενώ εαν τυχόν έχετε ανάγκη από περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του Τριάθλου, μπορείτε να περάσετε από το Skopelos Cycling για να πληροφορηθείτε.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο Τρίαθλο λήγει το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. Δηλώνετε τη συμμετοχή σας στο Skopelos Cycling, τηλ. 24240 22398, κιν. 694 7023145.

Είναι η επιθυμία των διοργανωτών του Τριάθλου να διεξαχθεί το αθλητικό γεγονός ως εκδήλωση υποστήριξης του φιλανθρωπικού συλλόγου καρκινοπαθών και βαριά ασθενών «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ». Ως εκ τούτου, αντιπρόσωποι του συλλόγου θα παρευρεθούν στούς χώρους έναρξης και τερματισμού του Τριάθλου με κουτιά για τη συνεισφορά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.