Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Σκόπελος // Πινακίδες ενημέρωσης και πολλαπλής πληροφόρησης σε μνημεία και διαδρομές

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η προέγκριση δημοπράτησης για το έργο που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας "Δημιουργία περιεχομένου πινακίδων ενημέρωσης και πολλαπλής πληροφόρησης" που αφορά το νησί της Σκοπέλου και είναι προϋπολογισμού 11.500 ευρώ.

Κύριος του έργου και Φορέας Λειτουργίας είναι ο Δήμος Σκοπέλου.

Το έργο αφορά στη δημιουργία περιεχομένου των πινακίδων ενημέρωσης και πολλαπλής πληροφόρησης που θα τοποθετηθούν σε εκκλησιαστικά μνημεία, περιπατητικές περιηγητικές ποδηλατικές διαδρομές, διαδρομές με αναγνωρισμένες και μη περιοχές υψηλού φυσικού κάλλους με σημαντική βιολογική ποικιλότητα, τόπους - θέσεις υψηλής αξίας πολιτισμικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος του Δήμου Σκοπέλου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. και αποτελεί μέρος του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ανάπτυξης Νήσου Σκοπέλου (ΟΣΑΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.