Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ομιλία με θέμα "Ενδοσχολική βία - Σχολικός εκφοβισμός" στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας

Ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας με θέμα "Ενδοσχολική βία - Σχολικός εκφοβισμός". Η εκπρόσωπος του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά "Χαμόγελο του Παιδιού" κα Κωστούλα Δήμητρα επισκέφθηκε το Σχολείο και μίλησε  στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και τους γονείς σε ξεχωριστές συναντήσεις, με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας στο θέμα αυτό. 
Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας  ευχαριστεί και συγχαίρει τον εθελοντικό οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού" και ιδιαίτερα την εκπρόσωπο για τη Θεσσαλία κα Κωστούλα Δήμητρα για την εποικοδομητική επίσκεψη της στο σχολείο και τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στη σχολική κοινότητα και εύχεται να συνεχίσουν το εθελοντικό τους έργο προς όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Επίσης να ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, την Διευθύντρια του Σχολείου για τη συνεργασία,  την κα Κόλλια Ελένη για τη φιλοξενία της εκπροσώπου του Χαμόγελου του Παιδιού, τον Αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Νίκο Τριανταφύλλου που ανέλαβε το κόστος της μετακίνησης της ομιλήτριας με το Flying Cat, την κα Παναγιώτου Ράνια και τον σύζυγό της κ. Χρήστου Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθειά τους και γενικά όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.